Boek bij ons uw vakantie naar Indonesie met of zonder accommodatie - Indonesie BLOGS & REISNIEUWS - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boek bij ons uw vakantie naar Indonesie met of zonder accommodatie

Gepubliceerd door in Vakantie Indonesie ·
Tags: accommodatieIndonesiehotelsIndonesiehomestayindonesie
Boekt u uw Indonesie reis bij Yogyakarta.NL dan heeft u de keuze om zelf uw hotels te boeken. Wij regelen dan het vervoer en de excursies.Wij weten ook dat het vandaag de dag eenvoudig is om zelf uw accommodatie te boeken en in sommige gevallen kunt u de geboekte overnachtingen ter plaatse bij het inchecken betalen.  Er zijn vele online hotel aanbieders die deze service bieden. Wij begrijpen en respecteren het dan ook als u ervoor kiest om zelf de hotels tijdens de reis te boeken.

Voor al onze prive rondreizen geldt dat u de hotels kunt wijzigen en aanpassen naar wens of eventueel zelf de hotels kunt boeken en door ons het vervoer, de excursies en de treinreizen laat organiseren.  Let wel op dat sommige van onze excursies gebonden zijn aan bepaalde hotels  die wij selecteren, zo is het bij de Becak tour in Yogyakarta alleen mogelijk om te starten vanuit centraal gelegen hotels.

De accommodatie die wij aanbieden in onze prive reizen zijn goede middenklasse tot luxe hotels en voor de budget reizen selecteren we goede budget klasse hotels. Met deze hotels hebben wij goede overeenkomsten en persoonlijk contact,  zo houden veel van deze hotels vaak rekening met de voorkeuren van onze gasten en krijgen onze gasten vaak de betere beschikbare kamers, dit omdat wij persoonlijk contact hebben met deze hotels.  Ook doen we een keer per jaar een hotelinspectie bij al onze hotels zodat wij weten of de hotels nog aan de verwachtingen voldoen  Dit is een service die bij een hotel bookingsite ontbreekt.

Wij van Yogyakarta.NL hebben persoonlijke contacten met honderden hotels in Indonesie, het zou dan ook heel goed mogelijk zijn dat onze prijzen goedkoper zijn dan de prijzen online.

Boekt u liever uw hotels zelf dan kunt u naar onze hotel pagina gaan. U kunt dan in de zoekbox zelf de bestemming of hotelnaam invullen en wordt dan direct doorverwezen naar de hotel website Booking.comGeen commentaren


Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu