Gidsen in Indonesie - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dagtours
GIDS HUUR  INDONESIE


Wilt u tijdens uw vakantie naar Indonesie gebruik maken van een professionele gids met veel kennis en ervaring, neem dan contact met ons op.
Onze gidsen zijn zeer ervaren en laten u graag het beste van hun land, de cultuur en tradities zien.
U kunt bij ons een gids of reisleider huren voor uw gehele rondreis, een korte reis of voor alleen een dagtour, stadswandeling, natuurwandeling, fietstocht of tempelbezoek.

Ons team gidsen en reisleiders spreken Engels en Nederlands maar ook andere Internationale talen als Japans, Spaans, Frans, Duits en Mandarijn (Chinees).

GIDS HUUR OP JAVA
Java is een populaire vakantiebestemming in Indonesie en voor velen het beginpunt van een rondreis.

De reis begint vaak in de hoofdstad Jakarta en gaat dan via West Java richting Yogyakarta voor een bezoek aan de bekende tempels Prambanan en Borobudur, daarna reist men vaak door naar Oost Java voor een bezoek aan het Bromo natuurpark, de plantages in Kalibaru en een avontuurlijke trekking naar de Kawa Ijen plateau.

Tijdens uw rondreis op Java kunt u gebruik maken van onze gidsen die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onze gidsen op Java zijn ervaren en weten u veel over hun eiland, de cultuur en tradities te vertellen.  

U kunt een gids huren voor uw gehele rondreis door Java of per bestemming. Op Java beschikken wij over gidsen in Jakarta, Ujung Kulon National park, Bogor en het Gunung Halimun National park,  Lembang en Bandung , Pangandaran, Yogyakarta en omgeving,  Salatiga, Ambarawa, Semarang, Surakarta, Malang, Surabaya, het  Bromo National park,  Kawa Ijen,  Kalibaru en het Meru Betiri National park.

Wilt u het echte Java zien ga dan zeker op reis met een Javaanse gids.  Ons team gidsen en reisleiders op Java spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa en traditioneel Javaans.
GIDS HUUR OP SUMATRA
Sumatra is een vakantiebestemming voor de echte natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers, Sumatra heeft een tropisch regenwoud, watervallen, vulkanen en vulkaanmeren maar ook mooie stranden, bruisende steden en traditionele dorpjes. Ook is Sumatra het leefgebied van de Orang-oetans en vele andere wilde dieren en tropische vogelsoorten.

Tijdens uw rondreis op Sumatra kunt u gebruik maken van onze gidsen die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onze gidsen op Sumatra zijn ervaren en weten u alles over de cultuur en tradities op Sumatra te vertellen.

U kunt een gids huren voor uw gehele rondreis door Sumatra of per bestemming. Op Sumatra beschikken wij over gidsen in Noord Sumatra en West Sumatra.

Wilt u het echte Sumatra ontdekken ga dan zeker op reis met een goede gids. Maak samen met een gids een korte reis van Medan via Bohorok naar Samosir Island of een lange rondreis van Medan naar Padang.

Ons team gidsen en reisleiders op Sumatra spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa.


GIDS HUUR OP SULAWESI
Gaat u op vakantie naar Sulawesi, maak dan een mooie rondreis samen met een ervaren Nederlands sprekende gids die graag zijn of haar kennis en ervaring met u deelt en u het beste van Sulawesi laat zien.

U kunt een gids huren voor uw gehele vakantie op Sulawesi of per bestemming, voor een lange of korte reis, dagtour, natuurwandeling, cultuur excursie of trekking.

Op Sulawesi beschikken wij over gidsen en reisleiders in Zuid Sulawesi, Toraja en Manado en omgeving.

Wilt u het beste van Sulawesi zien ga dan zeker op reis met een goede gids.

Ons team gidsen en reisleiders op Sulawesi spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa.


GIDS HUUR OP BALI
Het toeristeneiland Bali zit vol verrassingen, een indrukwekkende cultuur , kilometers aan mooie zandstranden, prachtige hindoe tempels, mooie natuurparken, vulkanen, een kleurrijke onderwaterwereld, leuke attractieparken en een gezellig uitgaansleven.  Ook de keuze aan accommodatie is enorm. Van low budget hotels en homestays tot luxe vijf sterren resorts

Wie naar Bali komt moet zeker enkele bezienswaardigheden en attracties bezoeken, dit kan met een ervaren Balinese gids die graag zijn of haar kennis en ervaring met u delen.

Bezoek Ubud samen met een gids en krijg een goede indruk van het mooie Ubud en de omgeving.

Wilt u het echte Bali zien ga dan zeker op reis met een Balinese gids.  Onze gidsen op Bali zijn zeer ervaren en weten u veel over het Godeneiland Bali met haar bijzondere cultuur en tradities te vertellen.

Kijk niet vreemd op als u tijdens uw toer naar Ubud of Bratan Lake buiten de toeristische paden komt en het echte Bali krijgt te zien. Onze gidsen laten u graag het beste van Bali zien wat u normaal gesproken niet te zien krijg.

U kunt een Bali gids huren voor uw gehele rondreis door Bali of per bestemming,  voor halfdaytours, fulldaytours of voor meerdere dagen.

Ons team gidsen en reisleiders op Bali  spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa en traditioneel Balinees.


GIDS HUUR OP LOMBOK
Lombok eiland is het kleine broertje van het populaire Bali. Ook Lombok heeft kilometers aan mooie zandstranden, een ruig binnenland en een kleurrijke onderwaterwereld maar anders dan op Bali is het op Lombok een stuk rustiger.

Wilt u het echte Lombok zien, maak dan zeker gebruik van een goede Lombok gids of tourleader.  Onze gidsen op Lombok zijn zeer ervaren en weten u veel over het prachtige Lombok, de cultuur en tradities te vertellen.  

U kunt een Lombok gids huren voor uw gehele rondreis door Lombok of per bestemming,  voor halfdaytours, fulldaytours of voor meerdere dagen.

Ook tijdens een fietsvakantie op Lombok kunt u gebruik maken van onze gidsen.

Ons team gidsen en reisleiders op Lombok  spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa.

GIDS HUUR OP FLORES
Maak op Flores een mooie rondreis met een ervaren gids.

Het is mogelijk om een gids te huren voor uw gehele rondreis over Flores maar ook voor  een korte reis of alleen voor een dagtour, natuurwandeling, trekking of tour naar Komodo Island.  Op Flores beschikken we over gidsen in Labuan Bajo, Maumere en Moni (Kelimutu)

Reist u van Maumere via Kelimutu en Ruteng naar Labuan Bajo of in omgekeerde volgorde maak dan gebruik van onze ervaren gidsen op Flores die graag hun kennis en ervaring met u delen en u het beste van Flores willen laten zien.

Ons team gidsen en reisleiders op Flores spreken  Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans,  Japans, Chinese en uiteraard Bahasa.

GIDS HUUR OP KALIMANTAN
Het nog onontdekte Kalimantan is een avontuurlijke bestemming waar u zeker een goede ervaren gids nodig zal hebben.   Gaat u per traditionele boot een meerdaagse riviercruise door de jungle van Tanjung Puting maken of de drijvende markt in Banjarmasin bezoeken,  onze ervaren gidsen delen graag hun kennis en ervaring met u.

Ons team gidsen en reisleiders op Kalimantan spreken Engels, Frans, Chinese en uiteraard Bahasa.

GIDS HUUR OP WEST PAPUA
West Papua of beter bekend Irian Jaya heeft een aantal van de beste duiklocaties ter wereld, U kunt  gaan eilandhoppen in Raja Ampat archipel of een avontuurlijke reis maken naar Baliem Valley en de Tause Tribes. Gevorderde klimmers kunnen een expeditie reis maken naar de Carstensz Pyramid. Dit is de hoogste berg van Indonesie met een hoogte van 4884 meter.

Een ding is zeker, tijdens uw rondreis door Irian Jaya heeft u zeker een goede ervaren gids nodig.

Ons team gidsen en reisleiders in Irian Jaya spreken Engels, Frans, Chinese en uiteraard Bahasa.

Goede gidsen in Irian Jaya zijn beperkt. We raden aan om ruim van tevoren uw reisplanniing door te sturen met aanvraag voor een gids.

Offerte Aanvraag Nederlands
 Engels
 Duits
 Frans
 Spaans
 Chinees / Mandarijn
 Japaans
 Arabisch
 Anders (geef aan bij opmerkingen)

JA
NEE


 JA

 JA

 JA
YOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu