Gunung Padang - Indonesie BLOGS & REISNIEUWS - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gunung Padang

Gepubliceerd door in Bezienswaardigheden op Java ·
Tags: GunungPadangVulkaneninIndonesieWestJavaSukabumi
 
Het mysterie van Gunung Padang  -  'World’s oldest Pyramid in Indonesia ?


Het blijft nog allemaal een groot raadsel wat Gunung Padang nou precies is. Is het een hele oude Pyramide of slechts een gewone berg die toevallig de vorm van een Pyramide heeft.

Volgens verschillende archeologen is het wel dergelijk een Pyramide en misschien wel de oudste Pyramide ooit ontdekt en is Gunung Padang meer dan 15000 jaar oud!  Er zijn verschillende vondsten gedaan van oudheden en zelfs ondergrondse gangen en kamers. Dit zou betekenen dat de geschiedenis die wij van de Pyramides kennen niet kloppen en dat de oudste Pyramides ter wereld niet in Egypte of Zuid Amerika liggen maar op het Indonesische eiland Java.

 
Gunung Padang ligt bij Sukabumi in West Java en was al in 1914 ontdekt maar pas in 1979 werd er voor het eerst echt onderzoek gedaan.   Helaas liepen de onderzoeken een beetje vast en weet men nog maar weinig van Gunung Padang.

 
Tot op de dag van vandaag blijft het dus een misterie. Onderzoeken gaan moeizaam omdat de overheid niet meewerkt met het geven van toestemmingen.

 
Wil je tijdens je rondreis door Java een bezoek brengen aan Gunung Padang dan is dat mogelijk. Mount Padang is open voor het publiek.   We kunnen een bezoek aan Gunung Padang organiseren   Geef dit bij uw aanvraag of in uw email aan.
Geen commentaren


Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu