Over ons - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie
Wie zijn wij?
Yogyakarta.nl is een erkende reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Indonesie.

Als  u een reis of reisonderdeel boekt bij Yogyakarta.nl gaat u in zee met  een lokale reisorganisatie onder begeleiding van een Nederlands  management.  Met een team van ervaren medewerkers heeft Yogyakarta.nl  veel ervaring in het verzorgen van reizen naar Indonesie.

Wat maakt ons anders dan de rest?
Uiteraard helpen we u graag met  het samenstellen van uw droomvakantie naar Indonesie maar u kunt bij ons losse reisonderdelen boeken zoals  treintickets, hotelovernachting, airport  transfers, auto met chauffeur of dagexcursies.  Ook voor reisinformatie of advies kunt u altijd bij ons terecht, Wij doen ons uiterste best om alle aanvragen en  e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.  

Waarom zijn wij zo goedkoop?
Wij beheren een groot deel van het toerisme in Indonesie voor voornamelijk de Europese markt. Dat houdt onder andere in dat verschillende Nederlandse en Belgische touroperators hun reizen via ons boeken.  Boekt u direct via ons dan is er geen tussenpartij en dus ook geen extra kosten.  Bovendien betaald u bij ons geen reserveringskosten, geen boekingskosten en geen ook geen administratiekosten. De prijs die u ziet is de prijs die u krijgt! (soms zelfs goedkoper)

Duurzaam reizen
Yogyakarta.nl draagt veel bij aan het behoud en versterking van de natuur en cultuur in Indonesie waarbij de lokale bevolking zoveel mogelijk meeprofiteert.   Voor onze reizigers is dit een unieke reiservaring omdat je op die manier juist dichter bij de lokale bevolking komt en dus ook het echte Indonesie leert kennen.  Duurzaam reizen betekend niet duurder maar bij ons juist goekoper!

Bezoekt u de website van Yogyakarta.nl dan bent u al grotendeels opweg naar het Exotische Indonesie!  


Onze Reiswinkels
Kom bij ons langs in een van de reiswinkels om  uw verdere reis door Indonesie te bespreken. Samen met een van onze Nederlands of Nederlands sprekende Tourcoördinators helpen we u graag met het samenstellen van uw droomreis door Indonesie. De Javaanse koffie staat al voor uw klaar!

Wij beschikken over twee reiswinkels, in Yogyakarta en ons hoofdkantoor in Surabaya, Oost Java.. Hier werken wij met ons team zes dagen per week om uw droomvakantie door Indonesie te  verwezenlijken. Daarnaast hebben we medewerkers door heel Indonesie.

Ons hooftkantoor in Surabaya is op de derde verdieping van Ruko Villa.  Hier bouwen we onze reizen en tours en beheren we de website. Het is ook een bezoekersadres waar u op afspraak langs kunt komen. In Yogyakarta hebben we een kleine inloop reiswinkel midden in het hart van Yogyakarta op een steenworp afstand van het bruisende Malioboro street, hier kunt u langskomen voor vragen, informatie om of uw reis te bespreken. Uiteraard kunnen hier ook tours.  tickets en hotelovernachtigen geboekt worden.  

Adres hoofdkantoor Surabaya
Jalan Abdul Wahab Siamin, Ruko Villa
Bukit Mas Blok RA 1-6 Lantai 3. Surabaya
Tel.  0062 (0) 31 561 1119
Fax. 0062 (0) 31 561 1110
E-mail: info (at) yogyakarta.nl

Adres reiswinkel Yogyakarta
Jalan Suryatmajan no. 9
Yogyakarta. Indonesia 5521
Tel. 0062 (0) 274 566 369
e-mail: info (at) yogyakarta.nl


Onze chauffeurs
Ontspan en geniet van de meest prachtige routes over land.

Tijdens onze individuele rondreizen maken we gebruik van ervaren Engels sprekende chauffeurs die u graag het mooiste van hun land laten zien.

Onze chauffeurs weten de mooiste routes en bieden onze gasten graag extra’s aan zoals een stop bij een Javaans schooltje, een Tofu of kroepoek fabriekje of een heerlijke lokale lunch onderweg. Kijk niet raar op als u onderweg ineens langs prachtige watervallen komt of een groepje makaak aapjes langs de weg ziet zitten. U gaat kennis maken met het echte Indonesie buiten de toeristische paden. Lees vooral ook de reiservaringen en beoordelingen in ons Gastenboek waar vaak met  veel tevredenheid over onze chauffeurs wordt gesproken.

Het mooiste van Indonesie ziet u onderweg tijdens onze rondreizen over land met beste chauffeurs van Indonesie!


Veiligheid
Indonesie staat erom bekend dat de wegen niet altijd even goed zijn en chauffeurs vaak roekeloos rijden.

Onze chauffeurs die u tijdens uw rondreis begeleiden zijn specialisten op de wegen, zij kennen de wegen op hun duimpje en zijn bekend met de rijstijl in Nederland en Belgie en zullen hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee  houden tijdens uw reis.

Onze routes over land
Anders  dan vele andere reisorganisaties kiezen wij ervoor om onze gasten de  mooiste routes door Indonesie te laten zien die qua reistijd ook nog  eens goed te doen zijn. Mooie routes staan bij ons daarom altijd  centraal tijdens een rondreis door Indonesie.

Langs de wegen in  Indonesie wordt er altijd veel gehandeld in fruit en groentes en andere  lekkernijen en vrijwel elk dorpje heeft wel een Pasar (Markt).  Maak  gerust een stop onderweg om een van de heerlijke exotische vruchten te  proberen.  Probeer bijvoorbeeld de lekkerste Durians (Konings vrucht)   in Oost Java vlakbij Malang, of koop een bakje aardbeien in Lembang vlakbij Bandung/


Handig om te weten
Yogyakarta.nl is een erkende reisorganisatie met jarenlange reiservaring op het gebied van reizen naar Indonesie.

Yogyakarta is partner van Asita - Association of Indonesie Tours & Travel.


Algemene voorwaarden
Lees hier onze algemene voorwaarden


Uw reisbescheiden
De vouchers voor gereserveerde transfers, hotels, tours en/of (vlieg)tickets ontvangt u per PDF e-mailbijlage. Deze  vouchers en/of (vlieg)tickets kunt u printen en als boekingsbewijs  gebruiken voor de desbetreffende transfers, hotels, tours en/of  vluchten.  Bustickets sturen wij aangetekend per post naar uw verblijf in Indonesie,  


Betalingsprocedure
Nadat u tevreden bent met het door ons gestuurde reisvoorstel ontvangt u binnen 24 uur een offerte/factuur met daarop de betalingsprocedure.

Betalingen
Betalingen kunnen worden gedaan in Euro's, per internetbankieren naar onze Nederlandse ING Bankrekening of op onze Indonesische BCA Bankrekening.

Nederland
ING BANK rekening. 8507215
t.n.v. R P Wernert
BIC (Bank Identification code): INGBNL2A
IBAN (International Bank Account Number): NL86INGB0008507215

Indonesië
BCA Bank 8290700753
Name: Leim Melda Agustinus Mulyono
Swift Code: CENAIDJA

Vermeldt altijd uw factuurnummer bij de betaling


Contact
Heeft u vragen,klachten of  opmerkingen of heeft u misschien een leuk weetje of onderwerp over  Indonesie, neem dan gerust contact met ons op per e-mail info(at)yogyakarta.nl of zie al onze contactgegevens op Contact


Ons aanbod
  • Individuele rondreizen
  • Groeps rondreizen
  • Budget rondreizen
  • Strand vakanties
  • Korte rondreizen
  • Dagtours
  • Prive vervoer met chauffeur
  • Treinreizen
  • Bootreizen
  • Busreizen per lokale bus

Bekijk  ons aanbod aan reizen en losse reisonderdelen of bouw zelf uw reis via het  aanvraag formulierYOGYAKARTA.NL

Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod Indonesie reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!

Persoonlijk advies!
Ons team Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u..

Antwoord binnen 2 werkdagen!
Uw vraag wordt binnen twee werdagen beantwoord.

 
Copyright 2011 - 2017 Yogyakarta.nl - All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu