Het beste van Oost Java | KORTE REIZEN OP JAVA - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte reizen > Korte reizen Java
HET BESTE VAN OOST JAVA
De mooiste rondreis door Oost Java

INLEIDING:
De mooiste rondreis over Oost Java.  Ontdek het beste van Oost Java zoals het Bromo National park,  het blauwe vuur bij Kawah Ijen Plateau,  Zie zeeschildpadden in Meru Betiri National park, neem een frisse duik in de Tumpak Sewu waterfall en pluk appels en guavas in de fruit plantages van Batu village.


PROGRAMMA:
DAG 01:  SURABAYA / MALANG > BROMO NATIONAL PARK
In Surabaya of Malang wacht onze chauffeur u op en brengt u via een mooie route naar het Bromo Natinal park.  U overnacht in het bergdorpje Cemoro Lawang met spectaculaire uitzichten op de Bromo vulkaan


DAG 02: BROMO SUNRISE EXCURSIE > BONDOWOSO
Vandaag vroeg op want om half vier vertrekken we per  4WD Jeep naar Penanjakan Peak van waar u een adembenemende uitzicht heeft op de zonsopkomst.    Rond zes uur gaan we per jeep naar de Bromo vulkaan, de rit gaat over de Zandzee met spectaculaire uitzichten.  U kunt de Bromo vulkaan tot aan de krater te voet beklimmen of deels per paard.   Ook vanaf de kraterrand heeft u weer een mooi uitzicht op het landschap van Bromo National park.  Na de excursie gaan we per jeep terug naar het hotel waar het ontbijt klaar staat.  U heeft nog even de tijd om uw op te frissen voordat de reis verder gaat naar Bondowoso.   Aan het einde van de middag of begin van de avond komen we aan in Bondowoso waar u overnacht in een middenklasse hotel.


DAG 03:   BLUE FIRE BIJ KAWA IJEN PLATEAU > TURTLE BEACH
Rond middenacht verlaten we Bondowoso en rijden we naar Paltuding Post , de basecamp voor de trekking naar de Ijen plateau.   De trekking start rond half twee samen met een gids klimmen we naar de top van Mount Ijen.  Als u nog voor de zonsopkomst bij de top aankomt kunt u de spectaculaire Blue Fire zien. Dit is het blauwe vuur dat uit het kratermeer komt, een wonderbaarijk fenomeen. We lopen terug naar Paltuding post voor de reis verder naar Jajag village, van daaruit Stappen we over op een 4WD jeep die ons door het Meru Betiri Natational park naar Sukamade village brengt.  Aangekomen in Sukamade village verblijft u in een eenvoudige homestay niet ver van het strand.  De rest van de dag heeft u vrij te besteden en rond acht uur in de avond gaan we samen met een park ranger naar Turtle beach waar u de groene zeeschildpadden kunt zien. De groene zeeschildpadden komen laat in de avond het strand op om eieren te leggen. Rond twaalf uur zijn we weer terug bij de homestay.


DAG 04: SUKAMADE > GREENBAY > LUMAJANG
Ontbijt en rond acht uur gaan terug naar het strand waar baby schildpadden in zee uit kunt zetten.   Hierna beginnen we aan de terugreis per jeep terug naar Jajag Village. We stoppen onderweg nog bij Green bay en Pulau Merah beach.  Aangekomen in Jajag village rijden we in ongeveer vijf uur naar Lumajang


DAG 05: TUMPAK SEWU WATERFALL > BATU VILLAGE
Vandaag bezoeken we Tumpak Sewu waterfall. Dit is een van de mooiste watervallen op Java. Het is een lichte trekking om bij de waterval te komen.   De excursie is samen met een lokale gids.  We bezoeken ook de Tetes grot,  (Goa Tetes).   Na de trekking reizen we verder naar het bergdorpje Batu.


DAG 06: BATU VILLAGE EXCURIE > MALANG / SURABAYA
Na het ontbijt bezoeken we een fruit plantages waar u een mandje vol met appels en guavas kunt plukken.   We bezoeken ook de flower Garden, Labirin Park en Feather Hill.  De echte Die Hards kunnen gaan Paragliden bij Mount Banyak.  Rond twee uur gaan we verder naar Malang of Surabaya waar we u kunnen afzetten bij uw hotel of bij de luchthaven.  Einde van de reis.
ACCOMMODATIE:
  • 01 overnachting Bromo- Lava View lodge, Cafe Lava of Bromo Camphouse
  • 01 overnachting Bondowoso - Ijen View hotel of Palm hotel
  • 01 overnachting in Sukamade - Basic homestay
  • 01 overnachting in Lumajang:  Gajah Mada hotel
  • 01 nacht Batu village: de-Daunan

Meer informatie over de door ons aanbevolen accommodatie. Klik hier
Prijzen in Euro's per persoon
bij 2  personen
bij 4  personen
bij 6 personen
Groep
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
.
Inbegrepen: 05 overnachtingen, 05 x ontbijt,  Prive transfers volgens het programma, Bromo sunrise jeeptour (4WD jeep),  4WD Jeep in Meru Betiri National park (2 dagen),  Lokale gids (5 dagen), Park ranger in Sukamade, Vergunning voor  Dagelijks flesje mineraalwater, benzine, tolweg &  parkeer kosten,, onze persoonlijke zorg

Niet inbegrepen: Entreegelden, reisverzekering, persoonlijke uitgaven. Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag.

Opmerkingen:
  • Draag goede wandel of sport schonen en luchtige kleding.  Geen minirokjes en hempjes (bedek de schouders). Bij Bromo kan het fris zijn in de vroege ochtend, neem een jas, trui of vest mee
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangskaartjes , souvenirs en persoonlijke uitgaven.

AANVRAAG FORMULIER


Surabaya
Malang
Anders (geef aan bij opmerkingen)

Surabaya
Malang
Anders (geef aan bij opmerkingen)

JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu