Autohuur Bali (nieuw) - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Transport
Heeft u een internationaal rijbewijs en bent u een beetje avontuurlijk ingesteld dan is zelf rijden op het Goden Eiland Bali goed te doen!

U kunt op eigen gelegenheid en op de tijden die u schikken Bali verkennen.  Ga op avontuur en bezoek de vele Hindoe tempels zoals de Tanah Lot tempel en Pura Ulun Danu tempel,  het bruisende bergdorpje Ubud gelegen tussen de groene rijstvelden, watervallen of  rij langs de mooie kustlijn van strand naar strand!

Reserveer uw eigen auto voor uw gehele verblijf op Bali of voor slechts enkele dagen!

Yogyakarta.NL werkt samen met betrouwbare autoverhuur bedrijven op Bali die een groot aanbod aan auto’s, stationcars en familie busjes aanbieden. Alle auto’s zijn in goede staat en krijgen regelmatig een onderhoudsbeurt.


TIPS
Gaat u zelf autorijden op Bali dan hebben we hier een aantal tips voor u!

  • De wegen op Bali zijn over het algemeen zeer goed! In Zuid Bali zijn er vele brede hoofdwegen met duidelijke verkeersregels en zelfs een snelweg, In het noorden en in de binnenlanden van Bali kan het best uitdagend zijn om zelf auto te rijden, er zijn in de binnenlanden vele smalle bergwegen en langs de noordkust is een smalle weg.
  • Bent u van plan een auto te huren zorg dan dat u van tevoren in eigen land een Internationale rijbewijs aanvraagd.
  • Gaat u een mooie dagtrip maken naar de binnenlanden of het noorden van Bali zorg dan dat u met een volle tank vertrekt.
  • We raden aan om de app WAZE te installeren op uw smartphone of tablet. Deze handige verkeersapp kunt u gratis downloaden in Google Playstore en Apple App store.

RESERVERINGSFORMULIER
Personenauto (4 seats)
Toyota Avanza (6 seats)
Toyota Innova (6 seats)
Jeep (4 seats)
Anders (geef aan bij opmerkingen)


Manual
Automatic
JA
NEE

JA
NEE

 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu