Oost Java Familiereis | BROMO TOURS - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bromo reizen
OOST JAVA FAMILIEREIS (04 Dagen)
Een familiereis door het betoverende Oost Java.  Reis van Malang naar het meest Oostelijke puntje van Java en bezoek onderweg het Bromo National park, de Rainbow waterfall, Kalibaru en de koffie en cacao plantages in Glenmore. Vanaf Ketapang kunt u per veerboot oversteken naar Bali.  Deze korte rondreis is een absolute aanrader voor gezinnen.

Wij organiseren dagelijks verschillende tours naar Oost Java
PROGRAMMA:
DAG 01  Malang
Onthaal van het treinstation of luchthaven in Malang. Transfer naar het hotel. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid Malang verkennen. Overnachting in een goed middenklasse hotel in het centrum van Malang.


DAG 02 Open jeepexcursie naar het Bromo National park
Na het ontbijt brengt onze chauffeur u naar Tumpang waar u overstapt op een open jeep.  De excursie met de open jeep gaat via de backyard van de Bromo vulkaan over de Savanne en door kleine bergdorpjes. Onderweg stoppen we nog bij de Rainbow waterfall.  Eenmaal aangekomen bij de Bromo vulkaan kunt u ervoor kiezen om de wandeling naar de Bromo kraterrand direct te doen of dit de volgende dag na de Sunrise excursie te doen.    Overnachting in een goed middenklasse hotel dichtbij de Bromo vulkaan.


DAG 03 Bromo Sunrise Excursie > Transfer naar Kalibaru
Vandaag heel vroeg uit de veren als u de mooie zonsopkomst vanaf Mount Penanjakan wilt meemaken.  Per gesloten 4WD jeep rijden we naar de viewpoint vanwaar u een van de mooiste zonsopkomsten in Indonesie kunt zien. U kijkt uit over de Zandzee, de Bromo vulkaan, Mount Batok en Semeru vulkaan. Na de zonsopkomst gaan we per jeep over de zandzee naar de Bromo vulkaan die u tot aan de kraterrand kunt beklimmen.  U kunt ook per paard een groot deel van de Bromo vulkaan beklimmen.   (indien u de Bromo vulkaan op dag 2 al heeft bekommen gaan we direct terug naar het hotel voor het ontbijt)

Na het ontbijt reizen we per gewone 6 persoons auto of een grotere busje via Probolinggo naar Kalibaru waar we in de middag aankomen.  Na het inchecken kunt u nog even heerlijk zwemmen in het zwembad van het verblijf.   U overnacht in een goed verblijf in Kalibaru.


DAG 04 Bezoek Glenmore Plantages > Transfer naar Bali
Na het ontbijt nog even een frisse duik in het zwembad voordat we verder reizen richting het meest Oostenlijke puntje van Java  ‘Ketapang harbor’   Eerst bezoeken we nog de bekende plantages van Glenmore. Glenmore heeft vele koffie en cacao plantages.  Een lokale gids kan u een rondleiding door de plantages geven.  Na het bezoek aan de Glenmore plantages gaan we verder naar de haven van Ketapang. Onze chauffeur koopt de boottickets en zet u op de boot naar Bali.

Uiteraard helpen we u graag bij het reserveren voor transport op Bali. Geef dit aan bij opmerkingen

Optionele excursie:
Ijen excursie
Het is ook mogelijk om een optionele tour te maken naar Kawa Ijen plateau, deze Jeeptour & Trekking vertrekt u vroeg in de ochtend per jeep en met een gids naar het kratermeer van Kawa Ijen.

Turtle beach excursie
Een 2 daagse tour naar het Meru Betiri National park, per jeep vertrekt u via Green Bay naar Sukamade, u overnacht in een eenvoudigde homestay en in de avond bezoekt u samen met een Park Ranger het strand waar de schildpadden laat in de avond het strand opkomen om hier eireren te leggen.
bij 3 personenbij  4 personen 6 personen
Eenpersoonstoeslag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Prijzen in Euro's per persoon
ACCOMMODATIE:
Tijdens deze  Oost Java familiereis overnacht u in goede middenklasse resorts op mooie locaties.

Overnachting Malang
Santika Premiere
Een goed middenklasse hotel in het centrum van Malang. Santika Premiere hotel beschikt over modern ingerichte kamers met alle nodige faciliteiten. Het hotel heeft een internationaal restaurant en een buitenzwembad.

Overnachting Bromo
Bromo Terrace hotel
Bromo Terrace hotel is een goed middenklasse verblijf dichtbij de Bromo vulkaan.  Het hotel ligt in een berg gebied in het Bromo National park. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over alle nodige faciliteiten.

Overnachting Kalibaru
Rumah Senang of Rumah Kita
Twee gezellige homestays met gastvriendelijk personeel. Rumah Senang en Rumah Kita zijn twee prachtig gelegen homestays temidden van het groene Kalibaru. De kamers beschikken over alle nodige faciliteiten. De homestays serveren heerlijke Javaanse gerechten.
Inbegrepen: Prive transfer volgens het programma, 03 overnachtingen, 3 x ontbijt,  Openjeep Tumpang - Bromo, Bromo Sunrise Jeeptour (4WD),  Engels sprekende gids (2 dagen), lokale gids bij Glenmore plantation, Mineraalwater tijdens de tour, Onkosten voor de chauffeur & gids, Benzine, parkeer en tolweggelden, Onze persoonlijke zorg.

Niet inbegrepen: Entreegelden National Park Bromo, Optionele excursies, Lunch & diner, Reisverzekering, Persoonlijke uitgaven,  Toeslagen:  Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag
Opmerkingen:
  • Onze chauffeur wacht u op bij het trein station of airport van Malang
  • U kunt deze tour ook vanuit Surabaya beginnen.
  • Neem goede wandel of sportschoenen mee, een lange broek, jas of vest. De temperaturen bij Bromo kunnen erg fris zijn in de vroege ochtend
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangs kaartjes voor de Nationale parken.
  • Wij kunnen deze reis naar wens aanpassen.  
AANVRAAG FORMULIERKawa Ijen Jeeptour & Trekking
Turtle beach tour (2 dagen)
Geen

JA
NEE

JA
NEEYOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu