2 Daagse Malang - Bromo prive reis| BROMO TOURS - Yogyakarta.nl

Snel Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bromo reizen
BACKYARD TO MOUNT BROMO  (02 Dagen)
De mooiste route naar Mount Bromo via de Backyard over de Savanne. Een reis vol avontuur en mooie natuur!

Wij organiseren dagelijks verschillende tours naar Mount Bromo.

PROGRAMMA:
DAG 01  Openjeep tour Malang > Jago Tempel > Rainbow Waterfall > Bromo
Na uw ontbijt vertrekken we per open jeep via  Tumpang  richting de Bromo vulkaan in het Tengger National Park.   Onderweg stoppen we eerst nog bij de Jago tempel.  Dit is een eeuwenoude  tempel in een nog vrij goede staat. Deze tempel werd opgedragen aan  Koning Singasari Sri Jaya Wisnuwardhan de vierde.

In de open jeep rijden we verder naar het dorpje Gubuk Klakah voor een korte  trekking naar een van de mooiste watervallen van Oost Java “Pelangi  waterfalls, deze waterval is ook wel bekend als de Rainbow waterfall. Na een korte wandeling naar de Pelangi waterfall gaan we verder richting de Bromo vulkaan.

We stoppen onderweg in het dorpje  Ngadas waar u traditionele Javaanse koffie kunt proberen. We gaan verder over de Bromo  Savanne naar het  bergdorpje Cemoro Lawang bij Mount Bromo. Een mooie route over een woestijn achtig landschap. We komen in de middag aan bij het resort waar u de rest van de dag vrij te besteden heeft.

Cemoro  Lawang is een klein bergdorpje dat aan de rand van de vallei ligt. De door ons aanbevolen resorts liggen in dit dorpje en bieden een  adembenemend uitzicht op de Bromo vulkaan en omgeving.


DAG 02 Bromo Sunrise Jeeptour > transfer naar Surabaya
Vroeg in de ochtend (03:30) nog voor het ontbijt gaan we per Jeep  naar de Viewpoint op Mount Pananjakan. Een rit van ongeveer een half uur in een dichte 4WD jeep.  Neem een jas of vest mee want het  kan in de vroege ochtend aardig fris zijn. De jeep zet u af  dichtbij de viewpoint. Samen met onze gids lopen we naar de viewpoint.  

Bromo Viewpoint  
De Bromo viewpoint (Mount Pananjakan) biedt een adembenemend  uitzicht over een zee van wolken ver onder u en de vulkanen van het  Tengger Semeru National park.  Het is nog ongeveer een half uurtje  wachten voordat de zon hier zal opkomen wat voor een nog groter natuur  spektakel zal zorgen. Dit is misschien wel het hoogtepunt van de Bromo  tour.

Na het prachtige natuurspektakel rijden we terug naar beneden om over de zandzee de Bromo vulkaan te bereiken. Hier kunt u samen met de gids of op eigen gelegenheid de Bromo vulkaan beklimmen. Na een wandeling van ongeveer een uur bereikt u de top van de Bromo vulkaan. U staat nu op op top van Mount Bromo vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stomende krater en de prachtige maanlandschap achtige omgeving.

Na de beklimming van de Bromo vulkaan keren  we terug naar het resort voor het ontbijt. U heeft nog even tijd om op te frissen en bij te komen waarna we na het uitchecken verder reizen naar Surabaya of terug naar Malang. Onderweg kunnen we nog een stop maken bij de Madikaripura waterfalls.  In Surabaya kunnen we u afzetten bij uw hotel of bij de luchthaven.  U kunt deze reis ook eindigen in Kalibaru, Probolinggo, Malang, Yogyakarta of Bali.
bij 2 personenbij  4 personen 6 personen
Eenpersoonstoeslag
€ 163,-€ 116,-
€ 126,-
Op aanvraag
Prijzen in Euro's per persoon
ACCOMMODATIE:
Overnachting Cemoro Lawang (Bromo)
Lava View Lodge,  Cafe Lava of Bromo Permai
U kunt overnachten in een van  deze middenklasse resorts. De resorts liggen in het bergdorpje Cemoro  Lawang aan de rand van de vallei met uitzicht op de Bromo vulkaan en de  zandzee

Inbegrepen: Prive transfer volgens het programma, 01 overnachting, 1 x ontbijt,  Openjeep Tumpang - Bromo, Bromo Sunrise Jeeptour,  Engels sprekende gids (2 dagen)i, Mineraalwater tijdens de tour, Onkosten voor de chauffeur & gids, Benzine, parkeer en tolweggelden, Onze persoonlijke zorg.

Niet inbegrepen: Entreegelden National Park Bromo, Lunch & diner, Reisverzekering, Persoonlijke uitgaven,  Toeslagen:  Hoogseizoen toeslag (juli & augustus), Feestdagen: Islamic  holiday, Kerst & Nieuwjaar, Chinese newyear en Eenpersoonstoeslag is op aanvraag
Opmerkingen:
  • Onze chauffeur wacht u op bij de lobby van uw hotel in Malang.
  • Neem goede wandel of sportschoenen mee, een lange broek, jas of vest. De temperaturen bij Bromo kunnen erg fris zijn in de vroege ochtend
  • Neem tijdens het regenseizoen een regenpak of poncho mee.
  • Neem voldoende contant geld (Rupiah) mee voor de toegangs kaartjes voor de Nationale parken.
AANVRAAG FORMULIERSurabaya
Anders (geef aan bij opmerkingen)YOGYAKARTA.NL

Groot Aanbod & Altijd de laagste prijzen!
Met ons aanbod aan reizen & excursies overtreffen wij alle reisorganisaties!
Geen boekingskosten, Geen reserveringskosten, Geen administratiekosten.
De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt!

Persoonlijk advies
Voor en tijdens de reis krijgt u begeleiding van één van onze Indonesie reisexperts.
Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons Whatsapp nummer.

Antwoord binnen 24 uur!
Onze Indonesie reisexperts delen graag met passie hun schat aan kennis en ervaring met u.  
Uw vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu